Szalon Etikett

A kezeléseimen való részvétel alapfeltétele a szalon etikett elfogadása.

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és engem választasz!

Kérlek az alábbiakat figyelmesen olvasd végig, ezeket fontos betartani, amennyiben nálam szeretnél kezelésen részt venni. Én mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam Neked, viszont ehhez a minőséghez Rád is szükségem van, így kérlek ezeket a pontokat olvasd át alaposan és mindig vedd figyelembe!

IDŐPONT FOGLALÁS

Bejelentkezés nélkül sajnos nem tudlak fogadni.

Bejelentkezni online  tudsz, vagy telefonon. Ha bármi gond adódna az online időpontfoglalással szívesen adok tájékoztatást a felület használatához, keress bátran telefonon.

Hétvégén kizárólag sminket vállalok, ezekre az időpontokra TELEFONON van lehetőség időpontot foglalni.

Első kezelésed előtt, (vagy ha bármi kérdésed van) nyugodtan keress telefonon.

Kérlek vedd figyelembe, hogy munka közben nem mindig tudom felvenni, vagy az üzenetedre reagálni.  Amint szabad vagyok, keresni foglak! Minden más esetben, a gyorsabb ügyintézés érdekében használd az online foglaló és üzenetküldő felületemet. Facebookon és instagramon nem áll módomban időpontot adni.

Arckezelés:

Amennyiben arckezelésre érkezel hozzám, úgy foglaláskor jelöld be az „Ingyenes arcdiagnosztika első alkalommal kezeléssel egyben” lehetőséget is.

Gyantázás:

Ha még sosem gyantáztattál mindenképp vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, ugyanis az első alkalomnak van néhány feltétele, ami ha nem teljesül sajnos nem tudom elvégezni a kezelést.  Ilyen például a szőrszálak hossza (minimum 0,5-1 cm).

ÉRKEZÉS

KÉRLEK PRÓBÁLJ PONTOSAN ÉRKEZNI, sem előbb, sem később, sjnos a szalonban nincs külön vendégváró rész, így ha az előtted lévő vendégem kezelése még tart, nem foglak tudni beegedni, ami rossz idő esetén kellemetlen lehet.

Egy frissítő víz, illetve csésze kávé vagy tea mindig rendelkezésedre áll a kezelés előtt. Egyéb különleges meglepetésekkel is várom megérkezéskor minden vendégem, hisz a kezelés már belépésedkor elkezdődik.

A szalon Baján a Tóth Kálmán u.2. (Jelky András tér 11/8) szám alatt található.

2023.08.01-től sajnos a Kossuth utcában váltpztak a szabályok a parkolást illetően, ne felejtsd el kitenni a parkoló órádat, nehogy megbüntessenek!

Ha a szalon előtt találsz helyet, ott ez a szabály már nem érvényes 🙂

KÉSÉS

Késés esetén mindig telefonálj, értesíts! Én mindig Rád szánom a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani. Ha azonban késve érkezel, előfordulhat, hogy már nem tudok mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, vagy (a késés mértékétől függően) nem tudom aznap elvégezni a kezelést, mivel az utánad érkezők is pontos időbeosztásban szerepelnek. Ebben az esetben a szolgáltatásteljes árát felszámolom függetlenül attól, hogy el tudom-e végezni a teljes kezelést.

LEMONDOTT, ELFELEJTETT IDŐPONT

Ha időpontodat 24 órán belül mondod le, a következő alkalommal csak akkor van módod időpontot foglalni, ha az előző kezelés 100%-át megtéríted banki átutalással a következő foglaláskor:

Horváth Melitta, 104029918676877480801008

Amennyiben hétfői időpontod szeretnéd lemondani, erre előtte, szombaton 12:00-ig van lehetőséged.

Amennyiben semmilyen módon nem jelzed felém lemondásod szándékát, így nem lesz lehetőséged többé időpontot foglalni nálam. Az elmulasztott kezelés okát nem áll módomban figyelembe venni.

BETEGSÉGEK

Amennyiben fertőző (vírus, herpesz, bakteriális fertőzés, gombás megbetegedés stb.) náthában vagy lázas betegségben szenvedsz, kérlek, mindenképpen kérj másik időpontot, a Te mielőbbi gyógyulásod és a fertőzés tovább terjedésének megelőzése érdekében. Te is és a bőröd is hamarabb regenerálódtok, ha ilyenkor inkább a pihenést választod.

FIZETÉS

A kozmetikában CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉSRE van lehetőség, illetve a szalon által kibocsátott ajándékutalványt tudom még elfogadni.

Hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradást nem áll módomban elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek. Az árak forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

 

GYERKŐC, KUTYUS

Bizonyos szolgáltatások igénybevétele esetén (gyanta, smink, szemöldök szedés-festés) gyermekedet vagy jól szocializált kutyusodat is szívesen látom a szalonban, amennyiben biztos vagy abban, hogy nem fogják zavarni a kezelésed. Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem szerencsés, ha a picúr a szalon berendezéseivel igyekszik lekötni figyelmét, így ha gyermeked e tekintetben nem megbízható, inkább nélküle gyere.

Az arckezelések esetén NEM TUDOK FOGADNI gyermeket és kutyust sem, hisz ott a teljes nyugalom és relaxáció érdekében kizárólag ketten tartózkodunk, hogy én is a legjobb tudásom szerint a Te bőröd és lelked kényeztetésére tudjak összpontosítani, és Te is a legjobb szolgáltatást kaphasd.

Köszönöm, hogy saját és vendégtársaid legjobb élménye érdekében betartod a fentieket!

Várlak Sok Szeretettel Szalonomban

Időpontfoglalás Itt

makeyup artist 46