Horváth Melitta

A Holistic Beauty & Makeup Megálmodója

image 6483441
rolam2 resized

A Történetem…

 

„Amiben bízom az a természet, és az általa kínált lehetőségek, hisz eredendően mi is a természet részei vagyunk, és ott minden megtalálható amire csak egy embernek szüksége lehet. Élteti a testet, a lelket minden kincse.”

Mindig is kozmetikusnak készültem, mióta az eszemet tudom...

de sokáig úgy éreztem, a sminkelésen kívül nem szeretnék majd mással foglalkozni a szakmán belül, hisz nem tudok azonosulni a cégek reklámjaiban ígértekkel, azaz a kemikáliákkal teli krémek fiatalító hatásában és a modern, rideg gépek által ígért eredményekben. A rohamos fejlődés hosszútávú mellékhatásaikról még igen kevés az emberiség információja, így én nem kockáztatom vendègeim és a magam egészségét. Amiben bízom az a természet, és az általa kínált lehetőségek, hisz eredendően mi is a természet részei vagyunk, és ott minden megtalálható amire csak egy embernek szüksége lehet. Élteti a testet, a lelket minden kincse.

A smink viszont hatalmas szerelemmé vált számomra a szakmán belül, és tanulói éveim alatt versenyeztem...

…ahol kiemelkedő eredményeket érhettem el, így azt gondoltam csakis ez az én utam. Az élet úgy hozta, hogy kiköltöztünk Németországba a férjemmel, még mielőtt karriert építettem volna, így minden álmom hátrahagyva új életet kezdtünk. Idő közben kétszeres anya lettem, és egy olyan életszemlélettel ismerkedtem meg általa, ami mindent megváltoztatott az életemben. Ez a spirituális nézet az évek alatt a kreativitást, alkotást, a szeretetet embertársaim irányába, a tiszteletet Nőtársaim felé és az emelkedést indította el bennem, ami arra ösztönzött, hogy adjak valamit a világnak, amivel jobbá tehetem a körülöttem lévők életét lehetőségeimhez mérten. Végül 10 év után hazaköltöztünk és megtörtént a csoda: a kozmetikán belül hatalmas változások történtek, és a spiritualitás beköltözött a kozmetikus szakmába. Ekkor döntöttem el, hogy a gyerekek mellett eltöltött első néhány év után én is szeretnék holisztikus kozmetikus lenni. Ismét beiratkoztam egy képzésre, és újra elvégeztem a kozmetikus iskolát, de már céltudatosan, nem csak a sminkre koncentrálva.

A kozmetika alapjait Juhászné Báthory Katalintól, Aranykoszorús...

…és számos szakmai díj tulajdonos kozmetikus mestertől tanulhattam meg, aki már 50 éve a szakma kiemelkedő alakja, a szakmai tankönyvek írója. A legnagyobb szeretettel adta át minden tudását, amiért nem tudok elég hálás lenni. Tanulmányaim ideje alatt, mikor elérkezett az idő, hogy termékcsaládot válasszak, én kizárólag természetes összetevőkből álló kozmetikumokat szerettem volna magaménak tudni. Ekkor megismerkedtem az Adrienne Feller magyar márkával. Ez a márka minden nézetemmel egyezett, mindent képviselt, amiben valaha hittem, hisz nem csak hogy természetes, de az illóolajok gyógyító erejét is használják termékeikben, és büszke magyarként kifejezetten szimpatikus volt, hogy nem egy újabb külföldi márkához csatlakozom. Sokan nem tudják, de a magyar ember bőrének a saját hazánkban termesztett növények a legjobbak, hisz itt más kozmetikai problémákkal találkozunk, mint pl. Franciaországban. Így nekik kivàló lehet egy drága francia márka, míg a magyar nőket más időjárási és külső-belső hatások érik.

Ekkor jelentkeztem a Feller Adrienne következő induló tanfolyamokra.

Szakmailag nagyon fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, és fejlődjek, hisz szeretném a legjobbat adni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy engem választanak. A tanfolyamokon Feller Adrienne személyesen, és Tobai Ágota szépségterapeuta segített elsajátítani az Adrienne Feller metódus legfontosabb részeit. Amit ott kaptam, csak még inkább megerősített abban, hogy az út amit választottam helyes, és az egyik legcsodálatosabb, ami történhet az életemben. Célt adott, hitet, erőt, és olyan tudást, aminek, ha csak kis részét is sikerül átadnom vendégeimnek, már megérte, hisz általuk nem csak egy kezelést tudok nyújtani, de a kéz gyógyító erejével valami egészen elképesztő láthatatlan és megfoghatatlan dolgot is. Nincs annál nagyobb megtiszteltetés, mint hogy megengeded egy embertársadnak, hogy megérintsen egy olyan világban, ahol sokan inkább elzárkózunk embertársainktól, és ahol oly kevés az érintés és a szeretet. Köszönöm, hogy engem választottál és nekem megengeded ezt, hogy megtisztelsz a bizalmaddal. Teremtő Nőként kötelességemnek érzem azt, hogy a mi kis törékeny világunkban támogassuk és felemeljük egymást. Én ezzel szeretném emelni Nőtársaimat, és segíteni őket útjukon. Köszönöm, hogy elolvastad a történetem!

Akiktől Tanulhattam

„A szépségipar nagyasszonyai között eddig is voltak magyar származású hölgyek; Helene Rubinstein, Estee Lauder, Judit Muller, és most itt van Adrienne, és az ő ADRIENNE FELLER márkája.”

Feller Adrienne

Alapító, Termékkreátor & Illóolaj Mester, Adrienne Feller

Több, mint húsz éve aktív kozmetikus, szépségterapeuta, kozmetika tulajdonos és oktató. Végzett tanulói közül került már ki a Szakma Kiváló Tanulója Verseny első, második helyezettje, illetve döntőse is.

Rappaport Mariann

Rappaport Mariann Kozmetika, EFEB oktató

Oktatásvezető, okleveles aromaterapeuta, fitoterapeuta, természetgyógyász, kozmetikus.

Tobai Ágota

Panarom Aromaterapeuta Intézet, Adrienn Feller

Aranykoszorús kozmetikus mester. 50 éve a szakmai kiemelkedő alakja, számos szakmai díj tulajdonosa és könyv szerzője.

Báthory Katalin

KIOSZ, BKIK, MOSZI- szakmai elnök helyettes, vizsgáztató, tanár, Piknik Kör, Derm Academy alapító

Tudnivalók A Szalonról

DSC 7785

FilozóFiám

Nincs annál nagyobb megtiszteltetés, mint hogy megengeded egy embertársadnak, hogy megérintsen egy olyan világban, ahol sokszor inkább elzárkózunk embertársainktól, és ahol oly kevés az érintés és a szeretet. Ennek fontosságával már gyermekkorom óta tisztában vagyok. Édesanyám gyógyító kezei minden sebet és fájdalmat képesek voltak azonnal orvosolni. A spiritualitás mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Mikor eldöntöttem, hogy a kozmetikán belül is követem ezt a vonalat, az motivált, hogy szerettem volna a vendégeimnek is átadni ebből egy kicsit, hogy a lelki szépüléssel együtt hétköznapjaik is pozitív irányt vegyenek.

Miként Lehetséges Ez A Kozmetikán keresztül ?

Mit jelent a holisztikus kozmetika?

Test-Lélek-Szellem

A Holos görög szó, egészet, teljeset jelent. Így a holisztikus szemlélet nem csupán a testi tüneteket helyezi előtérbe, hanem komplexebben közelítik meg a bőrproblémákat és tüneteket. Az általam kínált kezelések az ősi kínai orvosláson alapszanak, az 5 elem tanán, amit az Adrienne Feller tanfolyamokon sajátítottam el. A holisztikus bőrápolás lényege, hogy a külső jegyek mellett, a belső okokat is vizsgálja és igyekszik helyrehozni az által, hogy egységbe hozza a test-lélek-szellem harmóniáját.

Gépek Nélkül

Ezek a kezelések illóolajok, gyógynövények és természetes készítmények használata által történik, gépek nélkül, a két kéz gyógyító erejével. Szerencsére kezd egyre elterjedtebb lenni Magyarországon is, hogy ennek az egységnek a létezésére és jelentőségére odafigyelnek, hisz az egészségmegőrzés nem csak a külső tünetek kezelésében rejlik. A hagyományos kozmetika a bőr ápolását tekinti elsődleges tevékenységnek,ami csak fél megoldást jelenthet, hisz a kiváltó okokat nem szünteti meg, így a tünetek újra visszatérhetnek, míg a holisztikus kozmetika a test-lélek egészének egységét harmonizálja egyénre szabottan.

Öngyógyító Folyamatok

Kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, és az ellazulás állapotára törekszünk.A kezelések alatt a kozmetikában a béke szigete várja a vendéget, ahol a teljes nyugalom és pihenés lehetősége biztosítja a kezelések alatt a lelki megnyugvást, relaxációt és belső elcsendesedést. Öngyógyító folyamatok indulnak be, és a vendég a testi-lelki-szellemi egyensúly állapotába kerül, ami a bőr állapotára is pozitívan hat. Bőrünk minden érzelemre érzékenyen reagál, nem csak a külső hatásokra, ő biztosítja a legkülső védelmi vonalunkat a külvilág és a belső szervek között, és ha megbomlik az egyensúly, szervünk működési zavarait is megnyilatkoztatja.

A Bőröd Beszél

A bőr magában hordozza a belső szervek (a máj, a vese, a szív és a tüdő), az anyagcsere-tevékenység, az idegrendszer, az érzékszervi rendszer, valamint a ritmikus rendszer és a hőfolyamatok sajátos teljesítményeit, és befolyásolja is azokat. Ha fáradtak vagyunk, sok stressz ér minket, kialvatlanok vagyunk, egészségtelenül táplálkozunk, túlzásba visszük az élvezeti cikkek használatát, mint amilyen a koffein, alkohol, cukor, tartósított ételek, ezek mind láthatóvá válnak a bőrünkön is, ezzel jelzi szervezetünk, hogy valami nincs rendben és zavar állt be testünk rendszerében. Ezért nagyon fontos természetes anyagokkal érintkezni, ami nem károsítja testünket, hisz képesek felszívódni rajta keresztül különböző méreganyagok is.

szerETET & harmónia

A holisztikus kozmetikusok kezei alatt szinte megáll az idő és más dimenzióba kerülünk. Nem csak az arc- dekoltázs, de a test egészét ellazítja. A természetesség és a prémium minőségű illóolajok aromája elrepítenek egy másik világba, ahol a lélek megpihen és beindulnak az öngyógyító folyamatok, és az önjutalmazó hormonok is aktiválódnak, melyektől boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezhetjük magunkat, ennek pozitív hatását még hetekig érezhetjük magunkban. Szépségterapeutaként én is hiszek a szerETET gyógyító erejében, és a harmónia közvetítésében. Ennek eredményeképp a lélek felszabadul, a test ellazul, felfrissül, a bőr ragyogóvá válik, fokozzák vitalitásunkat. Ezáltal nem csak külsőnk, de belsőnk is megszépül.

Képek a szalonról

– Adrienne Feller –

 Pérmium Natúrkozmetikumok

bio ikon

Bio

Csak természetes, bio alapanyagok.

olaj ikon

Hidegen Préselt

Vitaminokban és nyomelemekben gazdag hidegen préselt növényi olajok.

pannonessence ikon2

Pannonessence

7 magyar gyógynövény különleges ereje minden termékben.

100% Vegán

Kizárólag magas minőségű növényi hatóanyagok, 100%-ban állati eredetű összetevőktől mentes.

Termálvíz

Minerális bőrfeszesítés a magyar termálvízzel.

rose flower leaf

Illóolaj

Prémium minőségű aktív illóolajok.

plant grow leaf seed

Mentes

Parabénmentes, szintetikus összetevő mentes.

Prémium

Magas hatásfokú prémium minőségű szépségápolás.

A minőségi vegán alapanyagok és az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonítunk az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget. Alapelvünk a szakmai felkészültség és a természettel való harmónia megteremtése. Kifogástalan minőség, a természet és az illóolajok erejébe vetett hit, 20 éves szakmai tapasztalat, emberközpontúság – ezek az értékek állnak termékeink megalkotása mögött. Hisszük, hogy élethelyzettől, kortól és nemtől függetlenül csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használhatjuk bőrünk ápolására, szépítésére. Ebben nem lehet kompromisszum.

Igent Mondunk

A természetes alapanyagok használatára,

a kiváló szakemberek képzésére,

a kiváló minőségű termékekre,

a természettel való harmonikus együttlétre,

a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére,

az emberségre.

AF termekek1
Adrienne Feller termeszetes termekek

Nemet Mondunk

A kizsákmányolásra,

az állatkísérletekre,

a kemikáliák használatára,

a tisztességtelen üzletre,

a génmódosított, szintetikus alapanyagokra.

Kövess Engem

rolam1 resized

Ha a holisztikus szemléletű luxus szépségápolás és professzionális smink elnyerte tetszésed, kövesd munkásságom a közösségi oldalakon is.

Horvath Melitta Pro Certificate Esztetika Make Up
INGLOT sminkverseny oklevel
INGLOT sminkverseny oklevel2